bidons bedrukkenEen relatiegeschenk dient leuk, handig of mooi te zijn. Mensen moeten het gebruiken en het moet lang gebruikt kunnen worden.

Waarom bidons bedrukken

Bidons bedrukken is voor zowel zakenrelaties als collega’s leuk. Een bidon bedrukken wordt door bedrijven vaak gebruikt ter promotie. Bedrukte bidons worden veelal weggegeven bij sportieve evenementen, waarbij bedrukte bidons vaak veel exposure krijgen. Bidons worden op verschillende manieren bedrukt, de meest voorkomende manier is de rondzeefdruk, waarmee men rondom de bidon kan drukken. Wanneer er alleen aan de voorzijde een logo hoeft te worden geplaatst is het ook mogelijk om de tampondruk toe te passen. Een goedkopere manier van bidons bedrukken is door het plaatsen van een sticker.

Bedrukte bidon

Een bedrukte bidon wordt door veel mensen als een goed relatiegeschenk gezien. Het is namelijk een voorwerp waar mensen regelmatig gebruik van maken bij bijvoorbeeld fietsen en voor anderen is het een vast attribuut in de sporttas. Door het regelmatig gebruik krijgt een bedrukte bidon veel exposure bij de gebruiker, maar denk bijvoorbeeld ook aan teamgenoten of een fiets geparkeerd staat met de bidon met uw logo daarop.

Combineren van relatiegeschenken is vaak het krachtigste, denk bv ook aan: mokken bedrukken, paraplu bedrukken of draagtassen bedrukken.